SERVICES

Services

ACD / Aarhus Container Depot spænder over flere områder, men især Container ReBuild området får stigende opmærksomhed og her er det lige fra boliger til swimmingpools, streetfood-boder og værkstedscontainere, til brug på byggepladser.

Det er naturligvis rigtig interessant at lave skræddersyede løsninger med vore kunder og dermed realisere deres idéer, tanker og ønsker.

 

SERVICES

Handling & lager

ACD / Aarhus Container Depot råder over 16.000 kvm ved vores hovedkontor i Viby J. ved Aarhus – tæt på både motorvejsnettet og havnen i både Aarhus og Horsens.

Vi kan håndtere både 20 og 40 fods containere, 8 og 10 fods containere, ligesom vi også har mulighed for tilkobling af kølecontainere.

Online IT system (PICit)

SERVICES

Kontrol & vedligehold

Containere bliver brugt og det betyder blandt andet, at der skal foretages reparationer og andet vedligehold af dem, ligesom der løbende skal laves kontrol, om containerne overholder de gældende regler.
Disse opgaver løses dagligt hos ACD / Aarhus Container Depot, ligesom vi også laver særlige tilpasninger af containere, efter vore kunders specifikationer – f.eks. i form af træbund og sider og meget andet.

SERVICES

Ombygning & Design

Containere kan bruges til rigtig mange ting – kun fantasien der sætter grænsen.

Streetfood-containere / Festival-boder
Swimmingpool / Saunaer
Poolhuse / Annex / Havepavilion / Orangeri
Boliger / Sommerhuse
Værksteds- & kontorcontainere

 

Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os for en uforpligtende dialog.

Mail: depot@aarhuscontainerdepot.dk

Telefon: +45 86260303